Моята работа

  Описаният процес на поемане на лична отговорност за изграждането на хармония в нас и децата ни е най-голямото ми лично и професионално предизвикателство. 
   В живота и в професията си използвам много повече алтернативни методи (насърчение към себемотивация, себеосъзнатост, самостоятелна работа със себе си под супервизия, психологическа подкрепа чрез дълбока емпатия, йога, медитация, брейнсторминг, арттерапия, себеизразяване чрез писане), отколкото такива, признати от официалната наука психология. Използвам само онова, което ми е помогнало. От официалната наука психология съм силен привърженик на Маршал Розенберг и неговия метод за ненасилнствена комуникация.
   Като начало нека ви попитам:
   Имате ли чувството, че
...не знаете какво искате от живота?
...не сте на мястото си в своята професия?
...не можете да постигнете целите си?
...не сте доволни от себе си?
...често съжалявате за начина, по който реагирате в различни ситуации или за думите, които използвате?
...постоянно се чувствате неуверени?
...се страхувате от болести?
...се страхувате от смъртта?
...се тревожите често и за почти всичко? 
...често нямате настроение?
...често се чувствате пренебрегнати, обидени, наранени, смазани от болка, засегнати, разочаровани, необичани, неуважавани, неоценени?
...често наранявате другите с думите и действията си неволно и не знаете как да бъдете чути, разбрани и приети?
...често изпитвате или вменявате срам като средство да постигнете целите си?
...често изпитвате вина или вменявате вина като средство да постигнете целите си?
...често сте гневни?
...често не знаете как да се радвате на живота истински и дълготрайно?
   Ако се разпознавате в някои от тези или подобни състояния и осъзнавате, че те ви пречат да живеете нормален живот, съм абсолютно убедена, че мога да ви помогна. Ако, в допълнение имате и деца и не знаете как да ги научите да бъдат щастливи, то затова пък мога да съм ви още по-полезна, започвайки обаче с изграждането на стъпките към вашето щастие и преминавайки към това на децата ви. По този път ще ви помогна с:
1. Задълбочено изясняване на знанието за самите вас- кои сте, какви сте, в какво вярвате, какво е истински важно за вас (а не в какво сте възпитани да вярвате, но не сте приели, а просто спазвате), какви са любимите ви занимания, които вършите и от които сте удовлетворени като процес и резултат?
2. Откъде идват очакванията и критикуването и как те ви пречат да сте щастливи?
3. Осъзнаване на вашите трудности по пътя- от какво се страхувате, от къде идват вашите страхове, основателни ли са те и как да се справите с тях?
4. Как се отнасяте със себе си и другите в ежедневието, къде "боксувате" и защо и как да изградите спокойно и нормално общуване?
5. Kак да се научите да преодолявате бързо и безболезнено ежедневните малки и големи предизвикателства?
6. Как да свържете всичко изброено, да наредите пъзела на живота си и да се научите да му се радвате?
   Как ви звучи всичко изброено?
   Честно казано съм супер, супер щастлива, че мога да ви дам всички тези знания и умения, които да ви помогнат по пътя към собственото ви щастие. С много любов и искрена благодарност към моя живот, съдба и път, който ме научи на всичко от горния списък. Ако се нуждаете от професионална консултация, пишете ми на:

bzhivkova@yahoo.com
www.facebook.com/boyana.zhivkovavarbanova
   Моята мисия е да виждам все повече усмихнати хора, които знаят как да се радват на живота. Защото той сам по себе си е повод за радост. За мен е огромно удоволствие да общувам с всеки един от вас. Избирайки да ми се доверите като ваша основна подкрепа в този процес, аз ще бъда до вас, докато не успеете. И помнете, вие носите цялото знание как да сте щастливи. Всеки от нас го носи, защото ние сме щастливи от раждането, но в процеса на "възпитание" губим шастието по пътя си. Аз просто ще ви помогна да го осъзнаете, да се върнете и да го приложите на практика. Горният списък с въпроси просто обобщава "помощниците" по пътя към споменатата цел, иначе пътят на всеки от вас към вътрешния мир е уникален.

   Ще ви помогна да се справите!
   Нямам търпение да се запознаем!
   Благодаря ви, че искате да сте щастливи!
   Обичам ви и ви чакам. Добре дошли!
   


Няма коментари: