сряда, 5 октомври 2011 г.

Групата стана на месец;)

       След излизането на последната версия на моята книга „Хармония отвътре навън“, ми дойде идеята да организирам група: дискусионен клуб, който да споделя и обменя информация за всички аспекти на положителния начин на живот. Избрах разговори в интернет, за да е удобно за всички, въпреки че това ни лишава от комуникацията „очи в очи“. Отзоваха се много хора и то с огромен ентусиазъм. Написах примерна програма, за да имаме посока, и започнахме;).
       Двадесет и две жени между 20 и 60 години приблизително, разпръснати в България, Германия, Италия, Испания и Англия. Двадесет и две съдби, свързани от идеята за положителен начин на живот и справяне с трудните ситуации чрез изграждане на ведър и положителен поглед към живота, пълен с надежда.
       Беше много интересно да се запознаем, да се открием и да започнем да се сближаваме. Бяхме и сме много открити и искрени, споделяме най-съкровените си и лични преживявания и вълнения. Оказа се, че за всички нас е най-важно да сме себе си, да вярваме и обичаме себе си, да влагаме усилия да се развиваме и да вървим напред. Всяка от нас има различни хобита, но най-много време прекарваме в четене на книги за самоусъвършенстване и работа върху себе си. Желаем да обменяме информация по тази тема, да се подкрепяме, насърчаваме и да си даваме надежда. Попътувахме виртуално по света и споделихме кои са любимите ни дестинации. Разбрахме, че всички сме силно свързани с България и бихме искали да живеем тук и да допринесем за развитието й в положителна посока.
       Откриваме заедно толкова нови и интересни неща, постоянно. И всичко това, само за един месец;)…Да ни е честит първия месец заедно, дано това е началото на положителна промяна в България…всеки ден по една малка крачка;)

Няма коментари: