Безплатна книга

Здравей, 

Добре дошъл в моя блог. 
Ако темата за вътрешната хармония, спокойствието и търсенето на пътя към себе си е важна за теб, ще откриеш много ценна информация. Ако те интересува конкретна тема, например "йога", просто напиши съответната дума в търсачката и тя ще ти намери всички постове. 

Ако си тръгнал на пътешествие към себе си, препоръчвам ти да погледнеш безплатната ми книга. Тя е есенцията на всички мои постове и на целия ми живот. Акцентира върху три от най-важните стъпки по пътя към постигането на мир със себе си- справяне със страховете, даване на прошка и себепознание. Книгата обяснява на кратко (25 страници) моите вярвания за постигане на хармонична душа. Няма бла, бла, всичко е казано кратко и стегнато. Aко ти допадат постовете в блога, значи ще ти хареса;).  Ако я искаш, моля пиши ми без притеснения във FB или на bzhivkova@yahoo.com;) Ще се радвам да се запознаем и да си поговорим.
Приятно четене, приятна работа със себе си и помни, че знанието е непотребно, ако не го прилагаш на практика;). Успех и светлина по пътя!!!

Няма коментари: